inloggen
emailadres wachtwoord

KidsFirst

Met ingang van augustus 2019 wordt de buitenschoolse opvang op het Oelebred verzorgd door Kids First.    

Buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang voor schooltijd, na schooltijd, op margedagen en tijdens schoolvakanties. 

Kinderen aanmelden en/of afmelden voor VSO/TSO/BSO kunt u doen via: 
BSO-IKC-het-Oelebred-Tynaarlo@kidsfirst.nl  
 

Voorschoolse opvang 
Opvang is mogelijk op schooldagen vanaf 07:00 uur.

Naschoolse opvang
Na schooltijd (vanaf 14.00 uur) en in de schoolvakanties verzorgt Kids First de opvang voor kinderen van 4  tot 12 jaar. Opvang vindt plaats in 2 lokalen, op het lesplein en in de centrale hal van de school. De leidsters dragen er zorg voor dat de opvang plaatsvindt in een huiselijke sfeer en er zijn voldoende speel- en spelmogelijkheden, zowel binnen als buiten. 
In de vakanties is er een speciaal activiteitenprogramma.

Uit een inventarisatie onder ouders  is naar voren gekomen dat een aantal ouders de wens heeft naar peuter- en kinderopvang in Tynaarlo. De school gaat samen met Kids First en de gemeente Tynaarlo op zoek naar mogelijkheden om ook deze vorm van opvang aan te kunnen bieden in Tynaarlo. 

Meer informatie over de buitenschoolse opvang door Kids First kunt u vinden op www.kidsfirst.nl/locaties/het-oelebred-buitenschoolse-opvang-tynaarlo/

Groepsnieuws

BSO activiteiten

27-11-2019
Op dit moment zijn we erg druk met Sinterklaas. We zijn veel aan het knutselen, maar ook fijn aan het spelen, zowel buiten als binnen.

Verder zijn we aan het inventariseren wie er tijdens de kerstvakantie op de BSO zijn. Geef het aan ons door als u het weet.

Vanaf maandag tussen 15.00 en 16.00 zal Sport Tynaarlo drie maandagen achter elkaar activiteiten organiseren in het kader van gezondheid en sport. Dat wordt leuk!


BSO Nieuws

18-09-2019
Bij de BSO zijn we druk bezig met herfstknutsels en zijn we regelmatig te vinden in de keuken. In de herfstvakantie hebben we een leuk uitje. Daarover later meer nieuws.