We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
inloggen
emailadres wachtwoord

Groep 5

Welkom op de pagina van groep 5
 
Dit schooljaar staat het motto: geloof in wat je wilt leren, kunnen en bereiken centraal. Op onze deur van het lokaal staan allemaal mensen geplakt die iets bijzonder gedaan hebben. Bovenal allemaal mensen die ergens  in geloofd hebben om iets te bereiken. Dat is ook wat we dit jaar gaan doen. 
 
In groep 5 werken we vooral aan onze zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en onze eigen doelen. Hier gebruiken we een doelbord voor.

Vooral in de ochtenden staan de vakken; rekenen, spelling, taal en (begrijpend) lezen centraal. In de middagen doen we aan creativiteit, muziek van meester Sjors, Engels (Grooveme) en DaVinci. Het eerste thema van DaVinci staat in het teken van Het begin. Zo bespreken we het ontstaan van de aarde/mensen/dieren en planten. Tijdens de DaVinci lessen proberen we op verschillende manieren iets te leren d.m.v. excursies, presentaties, creatieve lessen en gastlessen.   
 
De gymlessen zijn op dinsdag en op vrijdag en worden gegeven door juf Jolanda. Na de gymles wordt er vanaf groep 5 gedoucht.
 
We gaan er dit jaar een fijn, leerzaam en gezellig jaar van maken.
Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, kom zeker langs!
 
Een fijne groet,
Marionne en Dennis

Groepsnieuws