We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
inloggen
emailadres wachtwoord

Groep 4

De leerkrachten van groep 4:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag meester Bauke
Woensdag juf Janine

Gymnastiek dagen: dinsdag en vrijdag

Dinsdagmiddag krijgt groep 4 muziekles van meester Sjors.

Methodes die we gebruiken:
Wizwijs voor rekenen
Spelling in beeld
Taal in beeld
Estafette voor technisch lezen
Pennenstreken
Da Vinci
Kanjertraining
Voor verkeer gebruiken we op stap van Veilig verkeer Nederland
Voor begrijpend lezen gebruiken we Nieuwsbegrip.


Groepsnieuws

Gastles Davinci

27-01-2020
De kinderen van de groepen 4 en 5 hebben vanmiddag tijdens DaVinci mogen genieten van een gastles. We hadden een visboer (Pasel uit Paddepoel) uitgenodigd om een les kracht bij te zetten. Hij kwam met een grote zalm en een zeebaars naar school om de kinderen daar van alles over te vertellen. Zo mochten de kinderen even aan de vis voelen en konden ze de kieuwen en schubben en graten van een vis bekijken. Daarna werden er nog vele vragen gesteld. Het was een leuke en boeiende les. 

Bewegend leren in groep 4

28-11-2019
Afgelopen week hebben we buiten met de kinderen bewegend geleerd. Meester had 4 grote vellen papier opgehangen met de AU OU EI en IJ. 
De woorden die ze een papier hadden staan moesten ze op het goede papier schrijven. We hebben hard gewerkt en kennen de beide afspraken nu beter. 

Schoen zetten groep 4

26-11-2019
Aanstaande donderdag gaan we onze schoen zetten. De kinderen hebben daarom 1 van hun gymschoenen op school achtergelaten. Deze zal donderdag weer mee naar huis toe gaan. 

Tevens zijn wij op zoek naar wc rollen. Voor Sinterklaas hebben we een verrekijker nodig. We hebben wc rollen op school maar als u een paar heeft zou ik die graag willen zodat niet de gehele voorraad op is. 

Groep 4

18-10-2019
Beste ouders verzorger van groep 4

Het is bijna herfstvakantie. Wat hebben we al veel gedaan in groep 4. In het begin was het nog erg wennen nieuwe boeken en schriften, nieuw lokaal, nieuwe meester en wat moesten we hard werken (bleek dat meester zich vergist had in hoe vaak alle vakken in de week moesten)

Nu hebben we ook de kinderboeken week gehad, we hebben een mooie tekening gemaakt met de gele ballon die een reis om de wereld maakt. De kinderen hebben zelf een plek gekozen waar ze nog graag naar toe willen met de gele ballon. Foto’s volgen nog. Ook hebben we veel gelezen met de kinderen van groep 8. We mochten zelf een plekje in school zoeken. Ook hebben we een leuke creatieve circuit gedaan en ter afsluiting was er een voorleeswedstrijd.

Ook hebben we een dansmiddag gedaan, het was erg leuk om te zien hoe enthousiast alle kinderen aan het dansen waren. Er zijn nog plekken vrij om je op te geven om na schooltijd danslessen te nemen. 

We zitten nu ook in groepjes van 3 of 4. Dat is af en toe erg gezellig maar we kunnen ook al goed werken. We lezen veel in de klas, we gaan veel vooruit kilometers maken roept meester dan altijd. De Disney boekjes zijn erg leuk.

Op vrijdag hebben we tosti dag. Dat is erg leuk en gezellig, meester bakt de beste tosti’s ter wereld volgens de kinderen
Op dinsdag en vrijdag hebben we gymnastiek. Eerst vergaten we wel de kleren maar dat gaat nu beter.
 
We wensen iedereen een fijne herfstvakantie,
Groep 4

Gymnastiek

08-10-2019
Beste ouders van groep 4,

Elke week zijn er wel kinderen (ook van andere groepen) die hun gym spullen vergeten. Vandaar nog even een herinnering: groep 4 gymt op dinsdag en vrijdag. Graag zorgen voor goede kleding en schoeisel. 

Meester Bauke