We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
inloggen
emailadres wachtwoord

Groep 1/2

Groep 1/2 De Vlindertuin is een gezellige groep met momenteel 23 kinderen. Groep 2 bestaat uit 8 leerlingen en groep 1 uit 15 leerlingen. Gedurende het schooljaar komen daar kinderen bij die 4 jaar zijn worden.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staat juf Jorike voor de groep, op woensdag juf Marionne. Drie ochtenden in de week is er extra ondersteuning in de onderbouw (groep 1 t/m 3). Deze ondersteuning wordt op maandag verzorgd door juf Carina en op dinsdag en donderdag door juf Marionne.

In de onderbouw werken we aan de hand van thema's. De activiteiten, de lessen en de aankleding in de klas passen binnen het thema. Naast thema's als Doen alsof, Gezondheid, Water en Familie werken we ook met de seizoenen.

De ochtend starten we met een vertelkring, een boek of een werkje/taakje. Dit wisselt. Gedurende de dag hebben we vaste routines en een duidelijk en herkenbaar dagritme.
De kinderen werken met ontwikkelingsmateriaal of in de hoeken, zij tekenen, kleuren en kleien. Zij leren Engels door middel van liedjes, krijgen muziekles en gymmen en spelen buiten.
Er is genoeg te leren, te beleven en te ontdekken in De Vlindertuin!