We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
inloggen
emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Schoolfruit

woensdag 24 maart 2021
door Marcel de Ruiter
Zoals u weet krijgen de kinderen van Het Oelebred 3 keer week gratis fruit en/of groente aangeboden. Dit is voor de ouders gratis en wordt bekostigd door een subsidie van schoolfruit.eu. Als gevolg van de lockdown wordt de schoolfruit periode overigens verlengd met 5 week. De laatste levering van schoolfruit is dit schooljaar in de week van 31 mei (week 22)

We verstrekken dit fruit op woensdag, donderdag en vrijdag. Op deze dagen zou u uw kind dus niets extra's mee te hoeven geven. Maar uiteraard zit er ook wel eens een onbekende fruit- of groentesoort bij die uw kind echt niet lekker vindt. We stimuleren uiteraard de kinderen om elke fruit- en groentesoort te proberen, maar als ze het echt niet lusten..... 

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van schoolfruit.eu. In deze nieuwsbrief staat elke week vermeld welke fruit en groentesoorten er wekelijks geleverd worden. Mocht er iets tussen staan waarvan u weet dat uw kind dit echt niet lust, kunt u natuurlijk een vervangende fruitsoort aan uw kind meegeven.

We vragen u, vanuit onze 'gezonde school gedachte', nadrukkelijk om op woensdag, donderdag en vrijdag uw kind géén koekjes of iets dergelijks mee te geven naar school.