We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
inloggen
emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Parro app

vrijdag 20 augustus 2021
door Marcel de Ruiter
Afgelopen schooljaar hebben we met de Parro app 'proef gedraaid' in enkele groepen. Deze app is bedoeld voor een snelle en effectieve communicatie tussen ouder(s) en groepsleerkracht. Het gebruik van de app werd zowel door de leerkrachten als door de ouders van de groep als erg effectief en prettig in gebruik ervaren. Het komende schooljaar gaan we deze app inzetten voor de hele school. 

Om van start te gaan met Parro volgt u de volgende stappen:
 
Stap 1
Accepteer de uitnodiging
Binnenkort ontvangt u van een e-mail van Parro met de titel “Volg de schoolavonturen van je kind”. U bent nu toegevoegd aan de groep. Heb je al een ParnasSys-account dan kun je inloggen en ga door naar stap 3. Heeft u nog geen ParnasSys-account. Dan volgt de tweede mail en gaat u door naar stap 2.
Stap 2
Maak je account actief
Vanuit ParnasSys krijgt u een mail, met de titel “Welkom bij ParnasSys”. Hiermee maakt u een ParnasSys-account aan, de link in deze mail is 7 dagen geldig. Als de link is verlopen, kunt u de leerkracht vragen om u opnieuw uit te nodigen.
Stap 3
Inloggen
U kunt nu inloggen in Parro. U kunt Parro natuurlijk op uw telefoon gebruiken door de app te downloaden in de App Store of Google Play Store. Gebruikt u Parro liever vanaf de computer? Log dan in op talk.parro.com.